Iloiset terveiset Porin aurinkoisesta kaupungista


Paikka: Suomen asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018
Kohde: Villa Karhu
Kohteen sisustaja ja teksin kirjoittaja: Visualista, bloggaaja Frida Steiner / Visualaddict

 

Vihdoin pääsin minäkin sisustamaan omaa Asuntomessu-kohdettani, Villa Karhua. Voitte varmaan kuvitella, kuinka olin kuin pieni lapsi karkkikaupassa, kun siirtelimme huonekaluja ja muita ihanuuksia varastolta taloon ja pääsin omin pikku-kätösin laittamaan niitä esille.

Ihan kaikkea täällä ei vielä ole, sillä talon lopputarkastus suoritetaan vielä tällä viikolla. Mutta ensiviikolla minäkin pääsen temmeltämään oikein kunnolla tämän kohteen kanssa. Syy, miksi osa tavaroista siirrettiin jo tässä vaiheessa, oli se, että sain A-lehdiltä iloisen toimittajatiimin, Atso Mikkolan ja Hannes Paanasen kylään. Mielenkiinnolla jäädään siis odottelemaan, minkälaisin silmin he tämän kohteen näkivät.

 

 

Itse olen aivan ihastuksissani siitä, että koti näyttää jo tässä vaiheessa hyvältä. Tämä koti on sisustettu paluumuuttaja-perheelle, joka on muutamien vuosien jälkeen halunnut muuttaa takaisin kotikonnuilleen Poriin. Täällä asuu kolmehenkinen perhe. Äiti on töissä kukka-kaupassa ja isä toimii freelancerina luovalla alalla ja tekee siis osittain töitä kotoa käsin. Heidän lisäkseen taloon muuttaa 17-vuotias teinipoika, jolle on sisustettu oma huoneensa. 

 

Kuten monet blogiani seuranneet jo tietävätkin, tämän kohteen koko sisustus on toteutettu SPR:n Kontti-kierrätystavaratalojen tuotteilla, eli jokainen huonekalu, purkki ja purnukka on jonkun (teistä?) hyväntekeväisyyteen lahjoittama tavara. Ja se jos mikä tekee tästä varsin uniikin ja mielenkiintoisen kohteen.

 

 

Erityisen ylpeä olen tuosta upeasta Pori-tapetista, joka on toteutettu Alvar Carton ja Tapetit.fi:n yhteistyönä. Tämä tapetti ja porilaisen Antin Kukan kauniit viherkasvit ja kukka-asetelmat ovatkin sitten tämän talon ainoat uudet asiat. Kaikki muu on kierrätettyä.

- Frida Steiner -

 

Lue lisää Fridan blogia www.visualaddict.fi

 

Facebook Pinterest