Tapetointiohjeet

Täältä löydät tapetointi- ja asennusohjeet edustamillemme tapeteille ja muille tuotteille .

Lisäksi jälleenmyyjillemme löytyy palautuslomake, joka on liitettävä mukaan palautettaviin lähetyksiin.

Dimex välitilatarrat

 

Ennen asennusta
Tarkista, että sinulta löytyvät tarvittavat tarvikkeet asennuksen loppuunsaattamiseksi.
Tarvitset tapetointilastan, mattopuukon, mitan ja suihkepullon sekä kynän.Varmista, että pinta on puhdas, kuiva, tasainen, kiinteä ja normaalin imukykyinen.

Jos tuotteestamme on huomautettavaa, meihin tulee ottaa yhteyttä ennen asennusta.

Ohjeet

 1. Esivalmistelu
  Tasoita kaikki seinän kohoumat ja täytä halkeamat. Vanhat tapetit tulee poistaa kokonaan ja öljypintainen maali tulee pestä himmeäksi maalipesulla tai karhentaa hiekkapaperilla.
 2. Valmistelu
  Suihkuta esivalmistellulle seinälle hieman saippuavettä työstämisen helpottamiseksi. Mittaa ja merkitse asennettavalle pinnalle kohdat, johon tarra kiinnitetään.
 3. Kiinnitys
  Aloita asennus vasemmasta reunasta. Poista suojapaperia n. 10 cm tarran yläosasta ja aseta tarra seinälle. Asenna tarra lastalla kiinni seinään pieni määrä kerrallaan. Jatka asennusta poistamalla suojapaperia aina n.10 cm kerrallaan ja jatka tarran kiinnittämistä ja tasoittamista pinnalle niin kauan kuin tarra on asennettu.
  Tarra kiinnitetään reunasta reunaan menetelmällä eikä vuotia tule asentaa päällekkäin. Mahdolliset rypyt ja ilmakuplat tasoitetaan kevyesti lastalla keskeltä ulospäin. Jos et saa ilmakuplia pois, vedä tarra pois seinästä ja kiinnitä uudelleen.
 4. Viimeistely
  Kun tarra on kiinnitetty pintaan, leikkaa ylimääräiset osat pois ja tasoita pinta vielä kerran.