Tapetointiohjeet

Täältä löydät tapetointi- ja asennusohjeet edustamillemme tapeteille ja muille tuotteille. Lisäksi jälleenmyyjillemme löytyy palautuslomake, joka on liitettävä mukaan palautettaviin lähetyksiin.

Non-woven tapetti (kuitutapetti)

 

Ennen tapetointia

 • Tarkista, että rullat ovat vahingoittumattomia, painosnumerot ja -kirjaimet sekä värit ovat rullissa samat.
 • Varmista, että rullia on riittävä määrä.
 • Säilytä etiketit lisätilauksia tai reklamaatiotapauksia varten.
 • Varmista, että tapetoitava pinta on puhdas, kuiva, tasainen,
 • kiinteä ja normaalin imukykyinen.
 • Pohjamaalaa pinnat kahdesti ennen tapetointia. Kiiltävä pintamaali tulee pestä himmeäksi maalipesulla. Suosittelemme pohjan maalaamista tapetin sävyiseksi asennettaessa voimakkaan sävyistä tapettia.

 

Tärkeää huomioida

Mikäli tapetissa havaitaan materiaalivirheitä, tapettia ei tule asentaa, vaan on otettava yhteyttä tapetin myyjään. Emme voi hyväksyä materiaalivirheitä, jotka ilmoitetaan tapetin kiinnittämisen jälkeen.

 

Ohjeet

 1. Mittaa ja leikkaa tapetin pituudet kuviosovitus huomioiden. Voit myös asentaa tapetin suoraan rullasta. Huomioi tässä tilanteessa, ettei tapettirullan alkupää ole aina ns. yläpää.
 2. Merkitse seinälle pystyviivat apuna käyttäen luotilankaa tai vatupassia.
 3. Käytä kiinnittämiseen Pride Erikoistapettiliisteriä® tai Pride Valmisliimaa®.
 4. Levitä liisteri/liima tasaisesti seinään. Liiallinen liiman käyttö saattaa aiheuttaa liiman läpilyöntejä, jotka kuivuessaan aiheuttavat tummia kohtia tapetin pintaan.
 5. Ripusta tapettivuota heti seinälle ja kiinnitä se tapetointilastalla tai harjalla.
 6. Leikkaa lopuksi ylimääräinen tapetti pois terävällä veitsellä.

Liisteritahrat poistetaan välittömästi puhtaalla, kostealla ja pehmeällä sienellä kevyesti pyyhkien. Kolmen vuodan asennuksen jälkeen, tarkista, että tapetti on asettunut hyvin ja on virheetön.