Tapetointiohjeet

Täältä löydät tapetointi- ja asennusohjeet edustamillemme tapeteille ja muille tuotteille. Lisäksi jälleenmyyjillemme löytyy palautuslomake, joka on liitettävä mukaan palautettaviin lähetyksiin.

Palautuslomake kuluttaja-asiakkaille

Vaihto- ja palautusehdot

Palautuslomakkeeseen tästä

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mittatilauksena tilatuilla valokuvatapeteillamme ja erikseen tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ylimääräiseksi jääneitä tapettirullia emme hyvitä.

Palautuksista tulee aina sopia henkilökuntamme kanssa. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse, tapetit@tapetit.fi mikäli haluat palauttaa tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on saapunut meille ja se on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillenne palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan tapeteista mallipalan ennen tilausta oikean värisävyn varmistamiseksi ja ns. turhien palautusten välttämiseksi.