Tästä löydät palautuslomakkeen (.PDF) tuotepalautuksia varten. Palautuksista on aina sovittava Suomen AM-Markkinointi Oy:n asiakaspalvelun kanssa.

Palautusehdot

Palautuksesta on aina sovittava Suomen AM-Markkinointi Oy:n asiakaspalvelun kanssa. Myös siinä tapauksessa, että kyseessä olisi virheellinen toimitus. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Huomautusaika on 8 päivää tavaran vastaanotosta. Tavara on palautettava 7 päivän kuluessa huomautuspäivästä Suomen AM-Markkinointi Oy:n varastoon Poriin Suomen AM-Markkinointi Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Suomen AM-Markkinointi Oy ei korvaa kuljetuksessa vaurioituneita tai kadonneita tuotteita, jos rahtikirjassa ei ole asianmukaista merkintää. Varastovalikoiman ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Suomen AM-Markkinointi Oy:n korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan jälleenmyyjälle. Virheellistä tuotetta ei saa palauttaa ennen kuin Suomen AM-Markkinointi Oy on antanut palautusluvan ja -ohjeet. Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei vaihdeta tai lunasteta. Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan eikä niissä saa olla hinnoittelu- tai muita merkintöjä. Poikkeuksen tähän muodostaa vain laatuvirheeseen perustuva palautus. Virheelliset tuotteet on palautettava toimittajalle etiketteineen. Palautukseen on liitettävä Suomen AM-Markkinointi Oy:n palautuslomake.