Tapettilaskuri

Alize

Tuotenumero: 81838

49,80  /rll

Rullankoko: 0.53m x 10.05m

Tasakohdistus: 32 cm

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Alize on mallisto, jossa on sitä jotakin. Valikoiduissa malleissa on käytetty varovaisesti glitteriä tuoden huoneisiin hohdokkuutta.

Loistavasti suunnitellut pionien kukat ja lehdet näkyvät joko kokonaan tai ääriviivoina tuoden vaihtelevuutta. Vertikaalisesti kohdistetut pallot, jotka ovat kiinnittyneet toisiinsa ikään kuin ohuilla johdoilla, tuovat kevyttä yleellisyyden tuntua, jota tehostaa pehmeä mattapinnan ja kiillon sekoituksen tuoma efekti. Kolmioilla ja suorakulmioilla huoneisiin saadaan luotua geometrista lineaarisuutta, joka näyttää upealta esimerkiksi juged- tai rokokoo tyylisten huonekalujen kanssa. Malliston täydentävät pellavan valkoisella tai mattamustalla taustalla olevat realistiset puut, joissa on korkea kiilto viimeistely, joka saa puut näyttämään pieniltä peileiltä.

Alize malliston väriyhdistelmät ovat hillittyjä. Elagantin harmaan ja valkoisen ihailijat jumaloivat tätä. Ne jotka pitävät hieman erikoisemmista väreistä tulevat ihastumaan rikkaisiin petrolin sinisen sävyihin.

Lisätiedot

Väri

Valmistaja

Teemat

Kuosit ja pinnat

,

Tapetointiohje

Tapettityyppi

Yksikkö

Puhdistus

Irrotus

Liisteri

Valonkesto

Kohdistus

Rullan leveys

Rullan pituus

Kohdistus cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alize”