Laajasta valikoimastamme löytyvät tapetit jokaiseen makuun!

Tapettien maahantuojana Tapetit.fi toimii edelläkävijänä ja tuo kansainväliset trendit suomalaisiin koteihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme etsii jatkuvasti uusia ideoita. Haluamme pysyä ajan hermolla ja tuomme uusimmat sisustusmaailman tuulet mukanamme kansainvälisiltä messuilta. 

Tapettien ohella tuotevalikoimaamme kuuluvat Pride liisterit ja liimat, WallArt 3D- paneelit, rosetit ja listat, sekä ammattilaisille suunnatut Tapofix –tapetointilaitteet. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat muoviruohomatot ja käytävä- sekä kuramatot.

Voit tilata tapeteista mallipaloja suoraan sivustoltamme tai kääntyä paikkakuntasi sisustusliikkeen puoleen ja tiedustella tuotteitamme. Toimitilamme sijaitsevat Porissa Eteläväylällä, joten voit myös tulla tänne aukioloaikoinamme tutustumaan mallistoihin.

Jälleenmyyjinämme toimivat sisustusliikkeet ja rautakaupat kautta maan. Mikäli tuotteet eivät kuulu yrityksen varastovalikoimaan, pystymme toimittamaan tuotteet myymälään nopeasti – usein jopa seuraavaksi päiväksi.

 

Tutustu tuhansien tapettien maailmaan – meiltä löydät kaikki kotisi tapetit!

 

 

 


C/O

Suomen AM-Markkinointi Oy

Verkkolaskujen vastaanotto-osoite:
E-laskuosoite on FI7956300020029184
Välittäjän tunnus:  OKOYFIHH