Tapettilaskuri

Versailles klassinen raitatapetti

Tuotenumero: 10290-37

54,40  /rll

Toimitusaika: 2-3 viikkoa

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rullankoko: 0.53m x 10.05m

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Versailles 10290-37 on klassinen raitatapetti harmaan ja hopean sävyisenä. Tapetin pintastruktuuri on tasainen ja siinä pieni kiilto. Tapetti on valmistettu laadukasta kuidusta ja sitä voi puhdistaa pehmeällä sienellä ja miedolla astianpesuaineella. Suosittelemme käyttämään asennuksessa valmisliimaamme.

Versailles mallisto on moderni tulkinta klassisesta ranskalaisesta tyylistä. Malliston avulla luot tilaasi oman kuninkaallisen loiston tämän päivän tyylikkäissä sävyissä. Yhdistelemällä ajattomia kuoseja ja lämpimiä sävyjä saat lumoavan ja tyylikkään kokonaisuuden. Mallisto sisältää seitsemän hienoa mallia yhdeksässä värissä. Periteisten ornamenttien, raitojen ja viuhkakuosien lisäksi mallistossa löytyy kangaskuosi ja Moiré tekniikalla tehty puukuosi. Toisiinsa sointuvien valkoisten, harmaiden ja beigen sävyjen lisäksi Versaillesista löytyy myös sykähdyttävät musta ja kulta väreinä. Kokoelman mallien hillitty kiilto luo tilaan glamouria ja ylellisyyttä.

Tutustu ” Saatat myös pitää” kohdassa oleviin muihin saman sävyisiin ja saman kuosisiin tapetteihin. Huomioithan, että värisävyt saattavat vääristyä tietokoneen näytöllä.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Hopea

Valmistaja

Kuosit ja pinnat

Tapetointiohje

Puhdistus

Toimitusaika

Valonkesto

Irrotus

Teemat

, ,

Liisteri

Kohdistus

Kohdistus cm

Yksikkö

Rullan leveys

Rullan pituus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Versailles klassinen raitatapetti”

Saatat myös pitää...