Asperia tapettimallisto kruunaa skandinaavisen sisustuksen

Skandinaavinen sisustus on tapetin valinnan näkökulmasta herkullinen projekti. Tämän päivän tapettivalikoima vastaa upeasti kodinsisustajan tarpeisiin niin värisävyjen, kuvioiden kuin tapettimateriaalienkin puolesta. Suosituimmaksi tapettilaaduksi noussut kuitutapetti (non-woven) tekee liisteri seinään asennustapansa ansiosta tapetoinnista helppoa ja nopeaa.


Kasviaiheiset- ja kukkatapetit


Asperia tapettimalliston kuvioaiheista löytyy yhteensä 4 teemaa: kasviaiheiset- ja kukkatapetit, betoni- ja tiilitapetit, geometriset tapetit sekä yhteensopivat yksiväriset tapetit. Malliston värisävyissä on kauniita, luonnonläheisiä sävyjä yhdistettynä vihreään, turkoosiin ja siniseen. Osaan malleista on lisätty metallinhohtoisia yksityiskohtia tyylikkäästi ja harkitusti.

Asperia kasviaiheinen tapetti
Asperia Louan A54803

Viehättääkö pelkistetty Astrid vaalean raikkaissa väreissä vai houkutteleeko Louanin ja Liman monimuotoiset kasviaiheiset kuviot päivittämään kodin sisustuksesi uuteen uskoon? Niin tai näin, Asperia malliston kasviaiheisissa tapeteissa riittää valinnanvaraa skandinaaviselle sisustajalle.

lehtikuvioinen tapetti
Asperia A54703

Malliston nimikkotapetti Asperia valloittaa vahvalla kukkakuviollaan, jossa on viitteitä trooppisiin kasveihin. Värisävyt ovat lämpimiä ja tummanpuhuvia, joita korostavat hienovaraiset metallinhohtoiset yksityiskohdat.


Betoni- ja tiilitapetit


Metro Plain ja Battersea tarjoavat aidolta vaikuttavaa tiili- ja betonipintaa neutraaleissa, maanläheisissä sävyissä. Kumman sinä valitsisit, tiili- vai betonitapetin?


Geometriset tapetit


geometrinen tapetti
Klee A55401