Attitude tapettimallisto

Etsitkö lisää yhteyttä ympäröivään maailmaan? Attitude-tapettimallisto tuo luonnon voiman kotiisi. Inspiroidu tapetista, jossa on luonnonelementtejä ympäri maailmaa: Japanista Afrikan aroille, heiniä, joita näet koristamassa maailman kauneimpia rannikkoja. Malliston luonnolliset sävyt huokuvat lämpöä ja energiaa seinältäsi. Ne toimivat hyvin perussävynä huoneessa ja vaikuttavat positiivisesti siihen, miten tunnet. Pelkkä vilkaisu Attitude-tapettiin saa sinut tuntemaan olosi optimistisemmaksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi!

Attitude Fay lehtitapetti

Attitude Fay on yksinkertainen kasvitapetti, jota on saatavilla kahdessa eri sävyssä; vihreä ja valkomusta.

Tutustu lisää kuosiin klikkaamalla kuvia

Attitude Charming Leaves tapetti

Attitude Charming Leaves tapetti on näyttävä ja täyteläinen lehtiaiheinen tapetti. Tapetti soveltuu loistavasti moneen tilaan sen pesunkestonsa ansiosta.

Kuosia on saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Tutustu kuoseihin lisää klikkaamalla kuvia

Attitude Allison lehtitapetti

Attitude Allison tapetti on luontoaiheinen lehtitapetti, jossa on erilaista lehtikuviointia.

Kuosia saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Tutustu kuoseihin klikkaamalla kuvia.

Attitude Rocks Plain tapetti

Attitude Rocks Plain on yksivärinen kevyesti kuvioitu tapetti, joka muistuttaa kivipintaa taikka betonia. Tapettia on saatavilla neljässä luonnollisessa sävyssä.

Tutustu lisää klikkaamalla kuvia

Attitude Halm Grass tapetti

Attitude Halm Grass tapetti on herkkä luontoaiheinen tapetti, jossa on yksivärinen pohja ja sen pinnalla heinäkuviointia.

Halm Grass tapettia on saatavilla kolmessa sävyssä.

Tutustu lisää klikkaamalla kuvia.

Attitude tapettimallisto sisältää myös muita upeita luontoteemaisia tapetteja. Tutustu lisää alla olevasta painikkeesta.