Esta Home – College ja Cabana

Syksyn odotetuimmat tapetit ovat saapuneet!

Jokainen haluaa luoda kodin, jossa voi nauttia olostaan. Unelmien koti syntyy jokaisen omista lähtökohdista, sillä kaikilla on oma makunsa tyylin ja värien suhteen. Esta Homen avulla on helppoa löytää sopivat tuotteet sisustamiseen eri elämänvaiheissa. Esta Homen mallistot on suunniteltu kokonaisuuksiksi, jotka ovat tasapainossa keskenään.

College – Old school urheiluhenkeä kotiin

Mitalit ja palkintopokaalit nostetaan hyllyille osaksi sisustusta, kun vintage urheilukuosit valtaavat kotien seinät. Vanhan ajan sporttinen tunnelma on onnistuttu vangitsemaan College-malliston tapetille.  Kuoseista löytyvät entiset urheilun sankarit, jalkapallokuviot, menneiden vuosikymmenten lentokoneet, selkeä linjainen skottiruutu, retro typografia, ja rustiikkiset puulankut. Voimakkaat värisävyt, vahvat linjat ja selkeä muodot yhdessä muodostavat sopusointuisen ja hillityn kokonaisuuden. Monipuolinen mallisto antaa loistavat mahdollisuudet yksilölliselle, nykyaikaiselle sisustukselle.

Katso lisää

Cabana – Lämpöä ja unelmia

Luonnonläheinen Cabana tunnelmoi etnisillä elementeillään sekä kirkkailla väreillään. Kotikutoisuus ja huolettomuus rakentavat idyllisen tunnelman tilaan kuin tilaan. Mallisto on piristävä sekoitus huomiota herättäviä, rohkeita värejä sekä murrettuja tunnelmallisia sävyjä. Särmikäs sisustus syntyy persoonallisilla kuoseilla ja väreillä. 

Katso lisää

Mallistot sisältävät:
Ekologiset Non-Woven-tapetit
Digitaalisesti printatut valokuvatapetit
Valokuvatapetit WallpapersXXL ihanteellinen korkeisiin tiloihin

Seilaile tapettimalleja alla olevista verkkokuvastoista!