Fiori Country malliston tapetit sopivat loistavasti mökin ja vapaa-ajan asunnon sisustukseen!

Maalaisromanttisessa Fiori Country mallistossa on klassisia kuoseja tämän päivän väreissä. Kauniit vaaleat sävyt sinisinä, punaisina ja vihreinä ovat saaneet seurakseen skandinaaviseen kotiin sopivat harmaat ja beiget sävyt. Näillä sävyillä luot tilaan harmonisen tunnelman.

Malliston kuoseissa on romanttisia eri kokoisia kukkia sekä lehti- ja köynnöstapetteja. Perinteisistä kuoseista mallistosta löydät raita-, ruutu ja salmiakkiruututapetit. Mallistossa on tuulahdus romantiikkaa ja vanhanajan tunnelmaa.

Fiori Country malliston  tapetit ovat kuitutapetteja ja niissä on sileä pintatekstuuri.

Puutapetti

Puutapetti on herkkä ja runsas kuvioinen tapettikuosi.  Tapetti soveltuu erinomaisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen piristämään sisustusta. 

Kuosia saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Tutustu lisää kuosiin klikkaamalla kuvia

Klassinen ruututapetti

Romanttinen ruututapetti on klassinen valinta romanttiseen tai maalaishenkiseen kotiin. Klassinen ruututapetti soveltuu erinomaisesti makuuhuoneeseen tai vaikka keittiöön.

Kuosia on saatavilla viidessä eri sävyssä.

Tutustu kuoseihin lisää klikkaamalla kuvia

Maalaisromanttinen kukkaköynnöstapetti

Maalaisromanttinen kukkaköynnöskuvio on tapettien klassikko, joka soveltuu erinomaisesti mökin tai vapaa-ajan asunnon sisustukseen. 

Kuosia saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Fiori Country maalaisromanttinen kukkatapetti

Fiori Country maalaisromanttinen kukkatapetti soveltuu loistavasti romantiikasta välittävälle. Tapetti soveltuu upeasti esimerkiksi piristämään keittiötä tai raikastamaan makuuhuoneen tilaa

Kukkatapettia on saatavilla kahtena erilaisena kuosina ja värivariaatioita on kolme molemmissa malleissa.

Tutustu lisää klikkaamalla kuvia

Mallisto sisältää myös muita upeita maalaisromanttisia sekä vintagehenkisiä ornamenttikuoseja. Tutustu koko uutuusmallistoon alla olevasta painikkeesta.