Kyoto – Japandi-henkinen uutuus tapettimallisto

Uutuus tapettimallisto Kyoto on nyt julkaistu!

Kyoto mallistoon on koottu skandinaaviseen sisustukseen sopivia kauniita kuoseja ja sävyjä. Tapettimallistosta löydät niin japanislaishenkiset herkät aiheet kuin loft henkiset rouheat kuosit.

Yhdistelemällä Japandi-tyylin lehti-, kurki- ja kangaskuoseja keskenään toisiin sopivissa sävyissä luot tilaan viihtyisän tunnelman. Mallistoa on täydennetty industrial tyylin tiili- ja betonikuoseilla, joilla luot vanhojen tehdasrakennusten rennon tunnelman.

Japandi-tyylinen lehtikuvio

Kyoto malliston Japandi-tyylinen lehtikuvioinen tapetti on yhdistelmä skandinaavista viihtyisyyttä ja japanilaista selkeyttä. Kaksisävyinen metalliefekti ja 3D-kohokuviointi luovat upean seinäkuvioinnin minimalistisella, mutta upealla ilmeellä. Japandi- tyylistä lehtikuvioitua tapettia on saatavilla 8 eri sävyssä.

Tutustu lisää kuosiin klikkaamalla kuvia

Japandi- tyylistä lehtikuviota on saatavilla myös kuvatapettina. Kuvatapettien leveys 2,12 m ja korkeus 2,70 m

Kyoto kurki kuvatapetti

Kyoto japandi-tyyliset kurkiaiheiset kuvatapetit on valmistettu digitaalisesti. Kuvatapetit ovat mattapintaisia ja kuvio jatkuu saumattomasti rulla toisensa jälkeen.

Kuvatapetteja on kahden kokoisina. Leveys 106 cm tai 159 cm ja korkeus 270 cm. Eri kuvia voi myös yhdistää, jolloin saat suuremman kuvakokonaisuuden seinällesi.

Tutustu kuoseihin lisää klikkaamalla kuvia

Kyoto kurkitapetti

Kyoto japanihenkisessä kurkitapetissa on pintastruktuuri, joka antaa tapetille lisäulottuvuutta. Tapetti on laadukasta vinyylipintaista kuitukangasta.

Tutustu kuoseihin klikkaamalla kuvia.

Kyoto graafinen yksivärinen tapetti

Kyoto tapettimallisto sisältää myös upeita graafisia yksivärisiä kuoseja. Himmeän hohtoisessa graafisessa tapetissa on pintastruktuuri, joka antaa tapetille lisäulottuvuutta.

Tutustu lisää klikkaamalla kuvia

Kyoto Industrial-tyyli

Kyoto tapettimallistoa on täydennetty industrial tyylin tiili- ja betonikuoseilla, joilla luot huoneeseen vanhojen tehdasrakennusten kaltaisen rustiikkisen tunnelman. Tutustu myös näihin tapetteihin alla olevasta painikkeesta.