Mallistoesittely: Blooming Garden

Blooming Garden on kukka-aiheinen tapettimallisto, joka on saanut inspiraationsa kevään väreistä ja kukkaloistosta. Mallistossa on rohkeasti käytetty erilaisia kukkia, kuten ruusuja, orkideoita, magnolioita ja muita ihastuttavia kukkia. Kukkaloistoa tasapainottaa hillityt maanläheiset ja vihreään taittuvat sävyt. Lisäksi mallistoon kuuluvat yhteen sointuvat yksiväriset, raidalliset ja ruudulliset kuosit.

Tapettimalliston värit ja kuviot sopivat erityisen hyvin kodinsisustajalle, joka arvostaa perinteistä, maalaisromanttista tyyliä ja rintamamiestalojen aikakaudelta tuttua tunnelmaa.


Blooming Garden 84027 vihreä tapetti

Kukka- ja kasvitapetit

Malliston kukkakuoseissa on runsaasti valinnanvaraa niin kuvioissa kuin värityksissä.

Kuvan englantilaista nummimaisemaa kauniisti kuvaavasta tapetista löytyy kolme eri sävyä: 84027 (kuvassa), 84026 ja 84025. Kuva-aiheessa yhdistyvät erilaiset puut, niittykasvit ja kukat. Kuten useimmissa malliston tapeteissa, pintatekstuuri muistuttaa pellavakangasta.Ruutu- ja raitatapetit

Malliston ruutu- ja raitatapetit täydentävät malliston kukka- ja kasviaiheita yhteen sointuvilla värityksillään.

Yhdistele kuoseja puolipaneelin omaisesti, kuten kuvassa. Vaihtoehtoisesti voit valita väriteeman, josta valitset eri kuoseja ja näin saavutat kodissasi kauniin harmonisen värimaailman.

Autamme mielellämme kuosien ja värisävyjen yhteensovittamisessa, ole rohkeasti yhteydessä meihin!