Mallistoesittely: Flora

Flora mallisto koostuu viidakkotapettien lisäksi upeista kukka- ja eläinteemoista. Mallisto juhlii luonnon kauneutta kukkien, pensaiden, lehtien ja puiden muodossa tuoden luonnon elementit kotisi seinäpinnoille. Mallistosta löytyy kauniita eläinkuoseja, tiilipintoja, kukkaloistoa ja viidakkoteemaa.

Malliston väriteemoista löytyy beigeä, viininpunaista, vihreää, okran keltaista ja sinistä. Kaikkiin kuviollisiin tapetteihin löytyy pienikuvioiset sekä yksiväriset tapetit, joiden sävyt sointuvat kauniisti yhteen.


Viidakkoteemaiset tapetit

Viidakkoteemaisissa tapeteissa nähdään suurten lehtikuvioiden lisäksi pieniä apinoita, trooppisia lintuja sekä perhosia. Itämaiseen henkeen kuvitettuja kukkakuvioita on rikastettu elefanteilla, seeproilla ja gepardeilla. Myös gepardin täplät ovat hypänneet yhden tapettikuosin kuva-aiheeksi useassa herkullisessa värissä.

Kuvan tapetti: 18502Kukkatapetit

Mallistosta löytyy useampi erilainen kukkatapetti. Kuvitustyylit vaihtelevat herkästä viivapiirustuksesta runsaisiin ja värikylläisiin medaljonkikuvioihin. Useimmissa kukkakuvioissa toteutuu maalauksellinen tyyli, joka luo tapetille ainutlaatuisen fiiliksen.

Kuvan tapetti: 18518lehtitapetti

Pienikuvioiset ja yksiväriset tapetit

Floran kukka- ja viidakkoteemaisten tapettien lisäksi mallistosta löytyy kauniisti toteutetut pienempikuvioiset ja yksiväriset kuosit. Pienikuvioisten tapettien kuva-aiheista löytyy tiiliseinää, bamburuokoa ja graafista tähtikuviota. Malliston yksivärinen tapetti on upea ja eläväpintainen juuttikangasta muistuttava kuosi.

Kuvan tapetti: 18515Voit olla aina meihin yhteydessä, mikäli kaipaat apua tapettivalintaasi!