Smart Art Gallery – vaikuttavien valokuvatapettien kokoelma

Valokuvatapetti, kuvatapetti, suurkuvatapetti, muraalitapetti, digitapetti – monta nimitystä ja Smart Art Gallery kaikkia näitä! Kyseessä on upea kokoelma tapetteja, jotka kertovat tarinaa ja luovat ainutlaatuisen tunnelman kotisi seinille.

Valokuvatapetti painetaan digitaalisesti kuitutapetti pohjalle ja se on pesu- sekä valonkesto-ominaisuuksiltaan erinomainen kaikkiin kodin tiloihin. Suuret kuviot luovat seinälle todellisen katseenkiinnittäjän, jonka ympärille muu sisustus, kuten kalusteet ja tekstiilit on helppo suunnitella. Kaikkiin Smart Art Gallery malliston valokuvatapetteihin on suunniteltu kolme yhteen sointuvaa yksiväristä tapettia, joihin löydät linkit tapettien tuotesivuilta. Jokainen tapettimalli on saatavilla kahdessa eri korkeudessa: 2,7 ja 3,4 m.

Ehdottomasti siis tutustumisen arvoinen mallisto kyseessä! Mihin huoneeseen sinä laittaisit suurikuvioisen valokuvatapetin? Ehkäpä makuuhuoneen sisustuksessa ihana kukkaketo sängynpäädyssä tai eteisessä voimakas lehtikuvio, joka toivottaisi vieraat tervetulleeksi, voisi olla seuraavan tapetointiprojektin kohteena!