Vintage Flowers uutuus tapettimallisto nyt julkaistu!

Vintage Flowers on perinteinen tapettimallisto, jossa on laaja valikoima upeita kukkatapetteja, jotka tuovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman kotiisi ympäri vuoden.

Tapettimallisto sisältää koristeellisia jugendtapettikuoseja, reheviä ruusuja ja iloisia luonnonkukkakuoseja. Kun yhdistät näiden tapettien kanssa vanhaa ja uutta huonekalua tai sisustustavaraa, luot ainutlaatuisen ja ajattoman ilmeen.

Jugendtyylinen kukkatapetti

Jugendtyylinen kukkatapetti huokuu vanhaa ja perinteitä, mutta soveltuu myös yksinkertaiseen sisustukseen.

Tapettien avulla luot ihanan nostalgisen, vintage henkisen ilmapiirin ja lisäät lämpöä sisustukseen. Täydennä sisustuksesi yhdistämällä tämä tapetti vanhoilla kirjoilla, matkalaukuilla ja vintage-huonekaluilla.

Jugendtyylinen lintu ja kukkatapetti

Tässä jugendtyylisessä kukka ja lintutapetissa on vintagehenkeen soveltuva herkkä ja romanttinen kuviointi. Tapettikuosia on saatavilla viidessä eri sävyssä. Tutustu tapettikuoseihin kuvista painamalla.

Vintage Flowers kukkatapetti

Vintage Flowers kukkatapetti on runsas vintagehenkinen kukkatapetti, joka soveltuu monenlaiseen tilaan, niin makuuhuoneesen kuin lastenhuoneeseenkin.

Kuosia on saatavilla 5 eri sävyssä. Tutustu lisää kuvista:

Vintage Flowers villikukkatapetit

Vintage Flowers villikukkatapetti on herkkä ja samaanaikaan houkuttelevan herkullinen luontoaiheinen tapetti. Tapetti soveltuu mihin tahansa huoneeseen herkistämään ja piristämään huonetta.

Kuosia on saatavilla 4 eri sävyssä. Tutustu lisää kuvista painamalla.

Vintage Flowers köynnöskuviointi

Köynnöskuviointi tapetti on kuin henkäys vanhaa aikaa ja perinteitä. Tällä tapetilla saat ihanan nostalgisen ilmeen kotiisi, yhdistämällä tapetin erilaisten vintage kalusteiden taikka moderniempienkin kanssa.

Kuosia saatavilla kolmessa sävyssä.

Vintage Flowers köynnöstapetti

Vintage Flowers köynnöstapetti luot ihanan nostalgisen, vintage henkisen ilmapiirin ja lisäät lämpöä sisustukseen. Täydennä sisustuksesi yhdistämällä tämä tapetti vanhoilla kirjoilla, matkalaukuilla ja vintage-huonekaluilla. Kuosia saatavilla neljässä sävyssä. Tutustu lisää kuvista:

Vintage Flowers valokuvatapetit

Vintage Flowers mallistosta löytyy myös vintagehenkisiä valokuvatapetteja.

Kuvatapetit koostuvat 3-5 50 cm leveästä vuodasta ja niiden korkeus on 279 cm. Kuvatapetit on mahdollistaa asentaa pidemmälle seinäalueeelle, mikäli rullia ostaa enenmmän.