Villa Vinkkelin kuramatto projekti!

Etsitkö kaunista ja laadukasta kuramattoa kotiisi? Kuramaton muotoilu saksilla

Kuraa, hiekkaa, loskaa ja muuta kotiin kuulumatonta ajautuu kotiin helposti koirien tassujen sekä omien kenkien mukana. Kaikenlaisia eteismattoja onkin Meean kodissa @villa_vinkkeli eteisessä nähty mutta roskiin ovat kaikki nopeasti päätyneen. Tapetit.fi:n matossa juurikin laatu puhuu puolestaan. Erityisesti konepestävyys on matolta tärkeä ominaisuus Meealle koirataloudessa. ’’Uskon että tämän maton kanssa meillä on edessä pidempi tulevaisuus, kuin aiempien!’’ 

Värikkäämpi matto toiveena

Villa Vinkkelin ovimatoksi valikoitui kauniin värikäs punaisen ja sinisen kirjava Kashmir punainen käytävä- ja kuramatto. ’’Värit ja kuosit on se mun juttu, niiden ympäröimänä viihdyn. Väreistä saan myös energiaa. Valitsin värillisen ja kuosillisen maton juurikin sen vuoksi!’’ Värillinen ja kuvioitu matto antaa myös enemmän käytössä anteeksi tahrojen suhteen. Noin parin viikon käyttöajan jälkeen tarvetta ei ole ollut kuin imuroinnille. ’’Ihan parasta on myös se, että tarvittaessa maton voi pestä pesukoneessa! Koirat kun välillä saattavat yllättää…’’ Katso lisää kuramattoja täältä.

Kuvassa Kashmir punainen käytävä- ja kuramatto 100 x 250 cm katso tarkemmin.

Kuramatto -projekti alkaakin maton leikkuulla oikeaan kokoon. Meidän mattomallissa poikkeuksellista on sen muotoiltavuus, maton saa leikattua mattopuukolla tai taloussaksilla mihin muotoon ja kokoon tahansa! 

’’Leikkaaminen oli helppoa ja onnistui hyvin perus taloussaksilla. Mittailin viivoittimen avulla eteisen kulmien mukaisesti pois leikattavat palat ja yhden reunan leikkasin pyöreäksi vapaalla kädellä. Positiivinen yllätys on myös, että leikkaamisen jälkeen ei ole irronnut ollenkaan nukkaa leikatuista reunoista, vaikka leikkaamisen yhteydessä sitä lähti jonkin verran.’’

’’Kuramatto on vaikuttanut todella hyvältä. Olen todella tyytyväinen. Se on ihanan pehmeä, koirat tykkäävät myös levätä sen päällä. Se myös näyttää hyvältä! Matto pysyy myös hyvin paikallaan, vaikka onkin kevyt ja pohja notkea.’’ Maton pehmeyden takaa sen nukkakudonta, joka on myös nopeasti kuivuvaa. ’’ Maton materiaali on ihanan pehmeää!’’ Nukkamaton pohjamateriaali on joustavaa TPR kestomuovia, jonka ansiosta matto pysyy hyvin paikoillaan. Täten matto onkin loistava valinta lemmikkitalouksiin sekä lapsiperheisiin.

Mattoa voi pitää ulkona! Kumipohjamatto kestää halkeamatta pakkasta ja nukkakudonta säilyttää laatunsa vuodenajasta riippumatta. Matto sopii siis esimerkiksi terassille, parvekkeelle, kesäkeittiöön ja mihin vain!Katso video Villa Vinkkelin kuramaton muotoilusta saksilla! ’’Leikkaaminen oli helppoa ja onnistui hyvin perus taloussaksilla.” Kuramaton muotoilu saksilla!

Mikäli Meean mustavalkoinen raitatapetti kiinnostaa, löydät myös sen meiltä.


Kashmir-kuovioidut kuramatot

Kashmir-kuramatto on ensimmäinen mattomallimme. Perinteikäs kuviointi kantaa juurensa tuhat luvulle Intiaan. Värit merkitsevät elämää ja tuovatkin täten iloa!

Kuvassa (oikealla) Villa Vinkkelin valitsema punainen kashmir-matto katso kaikki kashmir-kuvioidut.


Pääset kuvaa klikkaamalla suoraan tuotesivulle.


nukkamatto

Neutral Home -kuosi

Mikäli haluat rauhallista ja scandinaavista tyyliä kuramattoon suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Neutral Home -sarjan mattoihin! Upeat kuvioinnin saavat maton näyttämään aivan maalaukselta kuvan (vasemmalla) Neutral Home Abstrakti-kuramatossa.

Toinen mallimme Neutral Home -mallistossa on Neutral Home Viivat -malli. Tämä matto on särmikäs ja ajaton tyyliltään. Tutustu Neutral Home Viivat -malliin.Pääset kuvaa klikkaamalla suoraan tuotesivulle.


Tässä vasta muutama mattomalleistamme, lisäksi valikoimassamme on upea marmorikuvioinen Marble Light sekä Vintage -mallit. Katso lisää kuramattomalleja verkkokaupastamme! Mikäli kaipailet apuja maton valinnassa, ole yhteydessä! Perheyrityksemme sydämen asia on auttaa sinua löytämään unelmiesi tuotteet.