Rimaseinä helposti tapetilla!

Rimaseinä helposti tapetilla!

Oletko koskaan haaveillut tuovasi luonnon lämmön ja tunnelman kotiisi?

Voi olla, että olet ihastunut puiseen rimaseinään, mutta aidon puun asentaminen kotiisi voi olla monimutkainen ja aikaa vievä projekti. Haluammekin tarjota sinulle tähän helpomman vaihtoehdon, joka tuo saman luonnonläheisen tunnelman helposti ja vaivattomasti: puista rimaseinää muistuttava tapetti.

Puuta muistuttavat tapetit ovat loistava vaihtoehto perinteiselle puupaneloinnille. Ne tuovat luonnonläheisen elementin sisustukseen ja luovat samalla lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin kotiisi. Puun luonnolliset sävyt ja kuvioinnit antavat huoneelle raikkaan ja skandinaavisen ilmeen, joka on miellyttävä ja rauhoittava.

Yksi puuta muistuttavan tapetin suurista eduista on sen helppous asentaa. Vaikka aitoa rimaseinää asentaessa vaaditaan ammattitaitoa ja aikaa, tapetointi onkin huomattavasti yksinkertaisempaa. Riittää, että sinulla on perustaidot tapetoinnista ja oikeat työkalut, niin voit luoda upean puuta muistuttavan pinnan seinällesi itse. Lue tapetoinnista lisää täältä.

Lisäksi tapetointi on usein huomattavasti edullisempaa kuin aitojen puupaneelien hankinta ja asennus. Tapetti on myös hyvä vaihtoehto huonekalujen ja tilanpuutteen näkökulmasta, siinä missä aito rimaseinä vie hieman tilaa ja saattaa hangatessaan hajottaa siihen osuvia huonekaluja, ei tapetin kanssa näitä murheita ole. Rimaseinätapettiin onnistuu myös taulujen ja muiden seinäkoristeiden kiinnittäminen. Rimaseinä siis helposti tapetilla!


Ciara Hermes stripes rimaseinä tapetti A63602

Ciara Hermes Stripes rimaseinä

Valikoimissa on useita erilaisia puuta muistuttavia tapetteja, joten voit valita juuri sinun makuusi sopivan vaihtoehdon. Voit valita vaaleamman tai tummemman puunsävyn, riippuen siitä, millaisen tunnelman haluat luoda tilaasi. Esimerkiksi Ciara Hermes Stripes rimaseinä tapeteista on saatavilla kolmea eri sävyistä vaihtoehtoa: harmaa rimaseinä, kylmän sävyinen beige puu sekä lämpöinen puu.

Kuvassa Ciara Hermes Stripes rimaseinätapetti A63601.


Pääset kuvaa klikkaamalla suoraan tuotesivulle.


Cascading Gardens Acacia rimatapetti

Cascading Gardens mallistosta löydät myös kolme erilaista rimatapetti vaihtoehtoa hieman leveämmällä puukuvioinnilla: kauniin vaalean, tunnelmallisen harmaan sekä tyylikkään tummanruskean.

Kuvassa (oikealla) Acacia tammenvärinen rima tapetti 91382.


Pääset kuvaa klikkaamalla suoraan tuotesivulle.


Tumma rimaseinä

Mikäli haluat tummaa lähes mustaa rimaseinää suosittelemme tutustumaan myös Botanica malliston rimatapettien valikoimaan.

Kuvassa Botanica 33961.

Mallistosta löydät myös muita rimatapetti sävyjä.Pääset kuvaa klikkaamalla suoraan tuotesivulle.


Tapettien muut ominaisuudet

Tapettia valitessa tutustu myös sen symboleihin. Rimaseinää muistuttavissa viinyylitapeissa on ehdottomasti se etu, että niitä voit huoletta puhdistaa kostealla liinalla tai sienellä! Ei siis haittaa, mikäli seinälle roiskuu kuraa tai ruokaa. Se on helppo pyyhkiä pois ja pitää puhtaana. Tapettimerkinnät näet helposti kunkin tapetin tuotesivulta.

Monipuolisuus nousee siis vahvasti esille rimaseiniä muistuttavissa tapeteissa. Ne sopivat erinomaisesti kaikkiin huoneisiin, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone, ruokailutila tai vaikka eteinen. Voit käyttää tapettia kaikilla seinillä tai luoda yhden huomiota herättävän koristeseinän. Kolmas hyvinkin suosittu tapa on myös trendikkäät puolipaneliseinät, jossa seinästä vain puolet ylä- tai alaosa tapetoidaan rimaseinätapetilla. Puuta muistuttava tapetti yhdistyy myös helposti erilaisten sisustustyylisuuntien kanssa, kuten skandinaaviseen, maalaisromanttiseen tai moderniin sisustukseen.

Kun valitset puuta muistuttavan tapetin, saat luotua kauniin ja lämpimän tunnelman kotiisi vaivattomasti. Tämä vaihtoehto on sekä budjettiystävällinen että helppo toteuttaa itse. Ei olekaan ihme, että puuta muistuttavat tapetit ovat nousseet suosioon sisustajien keskuudessa, jotka haluavat tuoda luonnonläheisyyden ja lämmön osaksi kotiaan.

Mikäli kaipailet apuja tapetin valinnassa, ole yhteydessä! Perheyrityksemme sydämen asia on auttaa sinua löytämään unelmiesi tapetti. Voit myös tilata mallipaloja rimaseinätapeteista, jolloin saat katsottua värejä ja kuviointeja juuri siinä tilassa, johon tapettia haaveilet.