Tapetin valinta – tapettimateriaalit

Tapetoimalla on helppo saada sisustukseen uutta ilmettä. Oikea tapetti valitaan materiaalin, painotekniikan ja tietenkin kuosin perusteella. Katso sinulle sopivin tapetti alla olevasta listasta.

Nopea ja helppo kuitutapetti

Non-woven eli kuitukangastapetti säilyttää kokonsa eikä tarvitse vettymisaikaa. Liisteri/ liima levitetään tasaisesti seinään ja tapettivuodat ripustetaan heti seinälle. Tapettimateriaali, jonka avulla kuka tahansa onnistuu tapetoinnissa.

Perinteinen Paperitapetti


Paperitapeteissa liisteri levitetään tasaisesti tapettiin. Yhteen taitettu vuota rullataan kevyesti käärölle ja annettaa vettyä noin 7 minuuttia. Paperitapetti on ihanteellinen valinta vanhoihin rakennuksiin hengittävyydensä vuoksi.

Lumoava Idealdecor valokuvatapetti


Valokuvatapetteja löytyy paperisina ja non-wovenina.
Upeilla valokuvatapeteilla seinät saa herätettyä henkiin.
Malleja löytyy 8-osaisina(366 x 254 cm) ja 4-osaisina (183 x 245 cm).
Selkeiden ohjeiden avulla tapetin ripustaminen on helppoa. Persoonallisen sistustajan vaihtoehto.

Korkealaatuinen Digital walls Valokuvatapetti


Digital walls valokuvatapetti on painettu digitaalisesti korkealaatuiselle non-wovenille. Huomattavasti normaalia tapettia vahvempi. Se ei veny eikä kutistu ja se on helppo asentaa. Valokuvatapetin materiaalin voi valita kahdesta vaihtoehdosta (Non-woven ja akryylipintainen) ja se on mahdollista valmistaa myös omilla mitoilla. Tapetit voi myös valita tekstillä tai ilman oman maun mukaan. Takuuvarma katseenvangitsija.

Moderni ympäristöystävällinen Wall Art seinäpaneelit


Seinäpaneelit on valmistettu sokeriruo´on / bambun kuitujäännöksestä. 3D-seinäpaneelien raaka-aine on 100% kierrätettyä ja täysin biohajoavaa. 
Niiden asentaminen on helppoa eikä ripustaminen vaadi erikoistyökaluja. Paneelit voi maalata mieleisekseen sisämaaleilla.
Seinäpaneelien etuja ovat niiden keveys ja kestävyys, lämmön ja äänen eristävyys, helppous ja tyylikkyys.