Työhuoneen tapetit

Vinkkejä viihtyisään työhuoneen tapettiin!

Tapetin avulla voit luoda yksilöllisen tunnelman työympäristöösi. Vaihdellen eri värejä pystyt säätelemään huoneessa vallitsevaa tunnelmaa. Etsitkö ympärillesi inspiroivaa ja energistä tunnelmaa, jossa luovuus pääsee valloilleen, vai tarvitsetko tasapainoksi ehkä levollista ja rauhaa huokuvaa tunnelmaa? Väreillä on suuri merkitys sillä niiden avulla pystyt virittämään tilaan juuri haluamasi tunnelman. Vinkkiemme avulla löydät juuri sinulle sopivan värisen tapetin työhuoneeseesi.

Värikkäät sävyt kuten pinkki,oranssi ja keltainen ovat värejä jotka lisää optimismiä ja luo tilaan energiaa. Tämä väri lisää innostuneisuutta ja auttaa nostattamaan itseluottamusta.

Sininen väri rauhoittaa mieltä ja lisää tilan tuntua. Sinisen on myös todettu lievittävän stressiä ja yleisimmin sitä esiintyy konservatiivisilla brändeillä.

Vihreä väri taas kuvastavat rohkeutta ja kykyä haastaa, toisaalta se kertoo myös kyvystä sympatiaan. Vihreys haastaa uudistumaan ja tarttumaan toimeen ja näin ollen eri ihmisen näkökulmasta, vihreä voi olla joko innostava tai kannustava taikka rankka ja vaativa väri.

Tummat sävyt kuten harmaa ja musta symboloivat valtaa ja voimaa sekä älykkyyttä. Kuitenkin liiallisuudessa se voi tehdä huoneesta liiankin ahtaan oloisen.

Vaaleat pastellisävyt puolestaan vaikuttavat aivojen ongelmanratkaisukykyyn ja edistävät luovuutta sekä luovat huoneeseen valoisan ja avaran tunnelman.

Tutustu tapetteihin ja suodata tapetteja värisävyn mukaan

Kuvissa käytetyt tapetit