Yksiöt myyntikuntoon

Glowdian suunnittelijat suunnittelivat kaksi yksiötä myyntikuntoon yhdessä Jutta Gustafsbergin kanssa.

Suunnitteluun Jutta antoi aika lailla vapaat kädet. Tämä on varmasti monen suunnittelijan unelma lähtötilanteeseen. Valinnanvapaus antaa suunnittelijalle mahdollisuuden tuoda oma käsiala ja vahvuus esille, mutta voi asettaa myös haasteensa suunnittelun rajaamisessa.

Tyylit, joihin on helppo samaistua

Yksiöihin haluttiin lähteä rakentamaan elämää, johon mahdollisen ostajan on helppo samaistua. Suunnittelutyön ensimmäinen vaihe olikin miettiä molempiin asuntoihin kaksi erilaista kuvitteellista asukasta. Toiseen yksiöön, joka sai myöhemmin nimekseen “Rauha” valikoitui pehmeän pastellisia sävyjä ja asuntoon kuviteltiin asumaan nuori nainen, joka rakastaa kotoilua, joogaa ja neulomista. Tähän hyggeen asuntoon sopi myös pieni ripaus kultaa.

Mustavalkoiseen “Voima” yksiöön suunnitteltiin enemmän unisex-tyyliä. Asukkaaksi sinne kuviteltiin hektistä elämää viettävä henkilö, jolle koti on ennen kaikkea voimaannuttava paikka. Tämän yksiön katseenvangitsijoita ovat erikoiset ja rouheat valaisimet. Tilan mustat ja siniset yksityiskohdat antavat luonnetta muuten vaalealle yleisväritykselle.

Ylellisen tunnelman asuntoihin tuo suomalainen design, joka on esillä taiteessa ja esineissä. Asunnot valmistuivat myyntikuntoon parissa viikossa suunnitelman toimittamisen jälkeen!

Lue koko juttu Glowdian blogista.

Suunnittelupalvelu Glowdian avulla sisustat kotiasi ammattisuunnittelijan avulla. Lue lisää Glowdia.fi.

Kuvissa käytetyt tapetit