Tapettilaskuri

Arboretum Natoru Charcoal Cream tapetti

Tuotenumero: 91703

65,00  /rll

Toimitusaika: 14 arkipäivää

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rullankoko: 0.53m x 10.05m

Tasakohdistus: 53 cm

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Arboretum Natoru Charcoal Cream tapetti 91703 itämaishenkinen non-woven tapetti, jossa kurkia, rakennuksia ja kasveja. Beigen / greigen sävyisellä pohjalla on musta värisiä ja helmiäisen hohtoisia kuvioita. Tapetissa on sileä pinta. Tapetti on valmistettu laadukkaasta kuidusta ja sitä voi puhdistaa pehmeällä sienellä ja miedolla astianpesuaineella. Suosittelemme käyttämään asennuksessa valmisliimaamme.

Arboretum jatkaa Utopia malliston tapettien värikästä, leikkisää ja näyttävää linjaa. Mallistosta löydät tuttuja kuoseja uudessa väripaletissa sekä uudet näyttävät, herkät sekä ajattomat kuosit. Arboretum on täydellinen sekoitus nykyaikaista tyyliä ja toiminnallista eleganssia. Mallistossa seikkailevat luonnon keskellä niin linnut, kalat, apinat kuin muutkin eläimet. Mallistoon kuuluu myös samaa värimaailmaa toistava klassinen raitakuosi sekä yksiväriset tapetit, joita on helppo yhdistellä kuviollisten kanssa. Mallistoon on haettu inspiraatiota muodista ja siinä on vivahteita, niin Japanista ja itä-maista, kuin luonnosta, kasveista ja moderneista kuvioista. Mallisto on koottu sinulle, joka etsit jo-tain taivaan ja meren väliltä.

Tutustu ” Saatat myös pitää” kohdassa oleviin muihin saman sävyisiin ja saman kuosisiin tapetteihin. Huomioithan, että värisävyt saattavat vääristyä tietokoneen näytöllä. Tarkista sävy mallikirjasta, joita löytyy jälleenmyyjiltämme.

Lisätiedot

Väri

Musta, Mustavalkoinen, Valkoinen

Valmistaja

Holden Decor Limited

Kuosit ja pinnat

Linnut, Luonto ja viidakkoaiheiset

Tapetointiohje

Kuitu

Puhdistus

Pyyhkimisen kestävä 2

Toimitusaika

14 arkipäivää

Valonkesto

Hyvä

Irrotus

Kokonaan irtoava

Teemat

Itämainen, Luonto, Japandi

Liisteri

Seinään

Kohdistus

Tasakohdistus

Kohdistus cm

53

Yksikkö

rll

Rullan leveys

0.53

Rullan pituus

10.05

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arboretum Natoru Charcoal Cream tapetti”

Saatat myös pitää...