Arboretum Primavera Green kuvatapetti 2,1 x 2,8 m

Tuotenumero: 99423

240,40  /kpl

Toimitusaika: 14 arkipäivää

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Arboretum Primavera Green kuvatapetti 2,1 x 2,8 m. Tällä herkällä vihreä sävyisellä kasvi ja kukka-aiheisella kuvatapetilla luot tilaan harmonisen ja unenomaisen tunnelman. Tapetin pintastruktuuri on sileä. Tapetti on valmistettu laadukkaasta kuidusta ja sitä voi puhdistaa pehmeällä sienellä ja miedolla astianpesuaineella. Suosittelemme käyttämään asennuksessa valmisliimaamme.

Arboretum jatkaa Utopia malliston tapettien värikästä, leikkisää ja näyttävää linjaa. Mallistosta löydät tuttuja kuoseja uudessa väripaletissa sekä uudet näyttävät, herkät sekä ajattomat kuosit. Arboretum on täydellinen sekoitus nykyaikaista tyyliä ja toiminnallista eleganssia. Mallistossa seikkailevat luonnon keskellä niin linnut, kalat, apinat kuin muutkin eläimet. Mallistoon kuuluu myös samaa värimaailmaa toistava klassinen raitakuosi sekä yksiväriset tapetit, joita on helppo yhdistellä kuviollisten kanssa. Mallistoon on haettu inspiraatiota muodista ja siinä on vivahteita, niin Japanista ja itämaista, kuin luonnosta, kasveista ja moderneista kuvioista. Mallisto on koottu sinulle, joka etsit jotain taivaan ja meren väliltä.

Tutustu ” Saatat myös pitää” kohdassa oleviin muihin saman sävyisiin ja saman kuosisiin tapetteihin. Huomioithan, että värisävyt saattavat vääristyä tietokoneen näytöllä. Tarkista sävy mallikirjasta, joita löytyy jälleenmyyjiltämme.

Lisätiedot

Väri

Monivärinen, Sininen, Vihreä

Valmistaja

Holden Decor Limited

Kuosit ja pinnat

Kukat, Lehdet ja lehtikuviot, Luonto ja viidakkoaiheiset

Tapetointiohje

Kuitu

Toimitusaika

14 arkipäivää

Valonkesto

Hyvä

Irrotus

Kokonaan irtoava

Teemat

Luonto

Liisteri

Seinään

Kohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus

100

Yksikkö

kpl

Kuvan koko

2.12 x 2.80 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arboretum Primavera Green kuvatapetti 2,1 x 2,8 m”

Saatat myös pitää...