Tapettilaskuri

CELSIUS Lämpötapetti

Tuotenumero: 1600-main

Toimitusaika: 14 arkipäivää

Rullankoko: 0.53m x 10.05m

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

CELSIUS-tapetti on älykäs ratkaisu säästää lämmityskustannuksissa!

Celsius lämpötapetti on suunniteltu optimoimaan sisälämpötilaa ja se on ensimmäinen tapetti, joka heijastaa huonelämpötilan takaisin huoneeseen. CELSIUS-teknologian ansiosta huone lämpenee merkittävästi nopeammin, mikä johtaa jopa kahden asteen lämpötilan nousuun CELSIUS-tapettia käytettäessä.

CELSIUS-tapetin pinta koostuu IReflex-alumiinipigmenteistä, jotka heijastavat infrapunasäteitä kymmenen kertaa tehokkaammin kuin tavalliset seinät. Tämä tarkoittaa, että jo olemassa oleva lämpö heijastuu takaisin huoneeseen eikä katoa seinien läpi. Lisäksi CELSIUS-tapetti pitää huoneen viileänä kesällä, koska se säilyttää alhaisen lämpötilan, kuten termospullo. Tämä tapetin patentoitu IReflex-teknologia käyttää Eckartilta peräisin olevia alumiinipigmenttejä. Alumiini on metalli, joka tunnetaan korkeasta infrapunaheijastuksesta. CELSIUS-tapetin alumiinipigmentit heijastavat 30-50% huoneen lämmöstä, kun taas tavalliset seinät heijastavat vain 2%. IReflex-tekniikan tehokkuus on tieteellisesti todistettu, ja infrapunakamera osoittaa selvän eron CELSIUS-tapetin ja tavallisen tapetin tai maalatun tai rapatun seinän välillä.

Talvella jokainen aste on tärkeä lämmityksessä. CELSIUS-tapetti mahdollistaa yhdenmukaisen mukavuuden tunteen, vaikka huoneen lämpötilaa laskisi kahdella asteella. Esimerkiksi, huoneessa, jossa on CELSIUS-tapetti ja lämmityslämpötila on vain 19 astetta, ihmiset kokevat olevansa 21 asteen lämpötilassa. Tämä tekee CELSIUS-tapetista fiksun ratkaisun lämmityskustannusten pienentämiseen.

CELSIUS-lämpötapetti on kuitutapetti, jonka koko on 0,53 x 10,05 metriä.

CELSIUS-tapetin käyttö tuo monia etuja huoneen lämmittämisessä. Sitä voi leikata yhtä helposti kuin normaalia kuitutapettia ja se kiinnitetään liimaamalla. Koska tapetin pinta ei näy läpi, taustapohjan maalaus ei ole tarpeen, mikä säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi tapetti on erittäin kestävä, iskunkestävä ja pestävä. Sen tyylikäs betonikuvio luo houkuttelevan loft-ilmapiirin kotiin. Ajaton platinanharmainen väri voidaan yhdistää muihin tapetteihin ja seinäväreihin, ja se tuo arvokkaan päivityksen lämpötilaan ja tunnelmaan sekä yksityisillä että kaupallisilla alueilla.

 

 

Lisätiedot

Väri

Kohdistus

Irrotus

Kuosit ja pinnat

Liisteri

Tapettityyppi/ tuotetyyppi

Paloluokitus

Rullan leveys

Rullan pituus

Yksikkö

Valmistaja

Tapetointiohje

Puhdistus

Valonkesto

Toimitusaika

Teemat

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rulla/Mallipala

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CELSIUS Lämpötapetti”