Vintage Flowers harmahtavan mintunvihreä ja antiikin vaaleanpunainen ruusukuvatapetti

Tuotenumero: 159213

133,50  /kpl

Toimitusaika: 3-4 viikkoa

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Vintage Flowers harmahtavan mintunvihreä ja antiikin vaaleanpunainen ruusukuvatapetti 159213, jossa on köynnöskukkamaista ruusukuviointia . Kuvatapetin avulla luot ihanan nostalgisen, vintage henkisen ilmapiirin ja lisäät lämpöä sisustukseen. Täydennä sisustuksesi yhdistämällä tämä tapetti vanhoilla kirjoilla, matkalaukuilla ja vintage-huonekaluilla.

Kuvatapetin korkeus on 279 cm ja leveys 150 cm. Yksi kappale koostuu  50 cm leveistä vuodista. Ostamalla usemman kappaleen saat jatkettua kuviota seinällä.

Tapetti on sileäpintainen kuitupohjainen valokuvatapetti, jonka asennukseen suosittelemme käyttämään Pride Valmisliimaa.

Tapetti kestää pyyhkimistä kostealla sienellä ja astianpesuaineella.

 

Katso myös muut sävyvaihtoehdot tästä kuosista alapuolelta löytyvästä:  ’’Saatat pitää myös..’’

 

Vintage Flowers on perinteinen tapettimallisto, jossa on laaja valikoima upeita kukkatapetteja, jotka tuovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman kotiisi ympäri vuoden.

Tapettimallisto sisältää koristeellisia jugendtapettikuoseja, reheviä ruusuja ja iloisia luonnonkukkakuoseja. Kun yhdistät näiden tapettien kanssa vanhaa ja uutta huonekalua tai sisustustavaraa, luot ainutlaatuisen ja ajattoman ilmeen.

 

Huomioithan, että tapetin värisävyt saattavat vääristyä näytöllä.

 

Lisätiedot

Väri

, , , ,

Valmistaja

Kuosit ja pinnat

,

Yksikkö

Tapetointiohje

,

Puhdistus

Toimitusaika

Valonkesto

Irrotus

Teemat

, ,

Tapettityyppi/ tuotetyyppi

,

Kuvan koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vintage Flowers harmahtavan mintunvihreä ja antiikin vaaleanpunainen ruusukuvatapetti”

Saatat myös pitää...