CIARA – uutuus tapettimallistolla hienostuneisuutta kotiin!

Ciara malliston tapeteilla luot ripauksen hienostuneisuutta kotiisi. Mallisto sisältää erilaisia trooppisia ja luontoaiheisia tapettikuoseja; Löydät mallistosta rimaseinää, kukka- ja lehtikuviota sekä puujäljitelmää, upeaa kurkitapettia unohtamatta.

Ciara on moderni tapettimallisto, jonka värimaailma koostuu lämpimistä ja kirkkaista väreistä. Kaikki malliston tapetit ovat materiaaliltaan vinyylipintaisia kuitutapetteja ja siksi soveltuvat loistavasti erilaisiin tiloihin hyvän pesunkestonsa ansiosta.

Ada motif – tapettikuosi

Ada motif tapettikuosi on upea Art Deco -tyylinen tapettikuosi joka huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta suurilla kullanhohtoisilla kaarikuvioinneillaan. Tämä tapetti on ajatonta muotoilua ja luo ripauksen glamouria mihin tahansa huoneeseen. Kuosia on saatavilla mustana ja beigene, joissa on ripaus kultaa

Hisae tapettikuosi

Hisae tapettikuosissa on itämaisen tyylisiä herkkiä pieniä kukkia ja lehtiä. Tätä herkkyyttä korostavat metalliset kultaiset yksityiskohdat, jotka tuovat esiin puuhiilikukan ja lehtien herkän muotoilun. Hisea puuhiilikukka tapettikuosi on ajaton, jolloin se soveltuu sisustustyyliltään niin perinteiseen kuin modernimpaankin kotiin. Tapettikuosia on saatavilla 3 eri sävyssä; viininpunainen, vanhan vihreä ja valkoinen.

Old Town betonitapetit

Old town betonitapetit luot kotiin aidon oloisen betoniseinän tapetilla. Tapettikuosissa on konkreettisesti jäljitelty aitoa betoniseinää ja sen avulla luot lisää luonnetta ja tekstuuria seiniin. Old Town tapettikuosilla luot tilaan teollisuushenkisyyttä helposti. Ciaran Old Town betonitapettikuosia on saatavilla 3 eri sävyssä; turkoosi, harmaa ja beige.

Tropical Cranses – Trooppiset kurkitapetit

Tropical Crane kurkitapetti on upea ja rohkea tapettikuosi! Tapetin tummapohjainen tausta luo kotiin dramaattisen, mutta samaan aikaan tyylikkään lopputuloksen. Tämä tapettikuosi sopii erinomaisesti katseenvangitsijaksi mihin tahansa huoneeseen. Lisäksi kuosi luo sisustukseen ripauksen glamouria ja hienostuneisuutta. Kuosia on saatavilla kahdessa eri sävyssä:

Ciara Bluebell kukkaketo tapetti

Ciara Bluebell kukkaketotapetti on hempeä kukkaaiheinen tapettikuosi, joka soveltuu monenlaiseen tilaan. Erityisesti kuosi on upea valinta rintamiestaloon. Kuosi a on saatavilla 3 eri sävyssä; tummansininen, turkoosi ja vaalea;

Hermes Stripes – rimaseinä tapetti

Hermes Stripes rimaseinätapetti ainutlaatuinen sisustuselementti, joka luo tilaan syvyyttä ja tekstuuria. Rimaseinä tapetti on huomattavasti edullisempi vaihtoehto puulle. Kuosia on saatavilla 3 eri sävyssä; tammi, beige ja harmaa.

Colorado & Wooden Wall lautatapetit

Lautatapetti on trendikäs valinta sisustukseen. Se tuo tilaan rustiikkista tunnelmaa ja luo aitoa lautapintaa muistuttavan ilmeen. Lautatapetti on saatavilla erilaisilla kuvioilla ja väreillä, joten se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Lautatapetti on myös helppo asentaa, sillä se on yleensä muovitettu ja kestävä materiaali. Lautatapetilla voi korostaa yhtä seinää tai luoda tehosteita koko huoneeseen.

Luxor Leaf lehtitapetit

Lexor Leaf lehtitapetti metallisilla yksityiskohdilla on upea ja tyylikäs valinta sisustukseen. Tämä tapetti tuo luonnonläheistä tunnelmaa ja sen metalliset yksityiskohdat lisäävät huonetta ripauksen glamouria. Luxor Leaf lehtitapettia on saatavilla useilla saatavilla neljässä eri sävyssä; tummanvihreä, tummansininen, beige ja greige, joten sen avulla voi luoda monenlaisia sisustustyylejä.

Living Wall viherkasviseinätapetti

Viherkasviseinätapetti on uusi trendi, joka tuo luonnon ja vehreyden kotiin. Ciara Living Wall viherkasviseinätapetin kuvio koostuu kasveista, jotka muodostavat seinälle tapetin avulla viherkasviseinän. Viherkasviseinätapetti on helppo ja nopea tapa tuoda luontoa sisätiloihin ilman, että tarvitsee huolehtia kasvien kastelusta tai hoidosta. Viherkasviseinätapetti sopii erityisesti moderniin sisustukseen ja se tuo raikkaan ilmeen esimerkiksi olohuoneeseen tai työhuoneeseen

Efferia koivumetsä tapetti

Efferia koivumetsä tapetti on kaunis ja mystinen valinta, joka luo kodikasta tunnelmaa sisustukseen. Tämä tapetti kuvailee kaunista koivumetsää, jossa on erilaisia valon ja varjon sävyjä. Tapetin sävyt ovat luonnollisia ja pehmeitä ja niitä on korostettu kullansävyillä, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin sisustustyyleihin. Efferia koivumetsä tapettia on saatavilla 3 eri sävyssä