Tapettilaskuri

Heritage beigen ja punaisen värinen ornamentti tapetti

Tuotenumero: 47622

78,40  /rll

Toimitusaika: 2-3 viikkoa tai 5-7 arkipäivää

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rullankoko: 0.53m x 10.05m

Tasakohdistus: 64 cm

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Heritage 47622 on tapetissa on punainen klassinen ornamentti kuvio beigen sävyisellä pohjalla. Tapetti on pintastruktuuriltaan sileä ja kiiltoasteeltaan matta. Tapetti on valmistettu laadukasta kuidusta ja sitä voi puhdistaa pehmeällä sienellä ja miedolla astianpesuaineella. Tapetin valmistukseen käytetyt materiaalit ja komponentit turvallisia ja eivät sisällä lainkaan mm. haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Suosittelemme käyttämään asennuksessa valmisliimaamme.

Heritage-kokoelman on uudelleentulkinta historiallisista tapettikuoseista, joissa yhdistetään taitavasti Englannin ja Intian tyylien ominaispiirteitä aina 1800-luvulta 2000-luvulle. Arts & Crafts -tyylille ominaiset romanttiset ja herkät kukat ja linnut ovat saaneet rinnalleen modernimmat William Morrisin tyylin innoittamat rikkaita yksityiskohtia sisältäviä luontoaiheisia kuoseja. Mallistosta löytyy myös klassiset raidat ja niihin sointuvat yksiväriset kuosit. Heritage mallistossa on voimakkaita värejä, kuten sinistä, vihreää ja oranssia sekä lämpimiä ja pehmeitä sävyjä kuten beigeä ja harmaata.

Tapetti on valmistettu ympäristöä huomioiden. Sen biopohjaisten raaka-aine käyttö vähentää hiilidioksidipäästöjä 20% PVC-pohjaisiin pinnoitteisiin verrattuna. Tapetin valmistuksessa on ensisijaisista materiaaleista käytetty vähintään 50% puhtaasti ekologiasia komponentteja. Lisää aiheesta: Zero.

Tutustu ” Saatat myös pitää” kohdassa oleviin muihin saman sävyisiin ja saman kuosisiin tapetteihin. Huomioithan, että värisävyt saattavat vääristyä tietokoneen näytöllä.

Lisätiedot

Väri

,

Valmistaja

Kuosit ja pinnat

,

Tapetointiohje

Puhdistus

Toimitusaika

Valonkesto

Irrotus

Teemat

, , ,

Tapettityyppi/ tuotetyyppi

Liisteri

Kohdistus

Kohdistus cm

Yksikkö

Rullan leveys

Rullan pituus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heritage beigen ja punaisen värinen ornamentti tapetti”

Saatat myös pitää...