Tapettilaskuri

Heritage vihreä kukkaköynnös tapetti

Tuotenumero: 47626

78,40  /rll

Toimitusaika: 2-3 viikkoa tai 5-7 arkipäivää

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rullankoko: 0.53m x 10.05m

Tasakohdistus: 53 cm

Lisää Suosikkeihin Lisää Suosikkeihin
Lisää Suosikkeihin

Kuvaus

Heritage 47626 tapetissa on klassinen köynnöskuosi. Vaalealla pohjalla on vihreän eri sävyisiä lehtiä sekä keltaisia ja punaisia kukka kuvioita.  Tapetti on pintastruktuuriltaan sileä ja kiiltoasteeltaan matta. Tapetti on valmistettu laadukasta kuidusta ja sitä voi puhdistaa pehmeällä sienellä ja miedolla astianpesuaineella. Tapetin valmistukseen käytetyt materiaalit ja komponentit turvallisia ja eivät sisällä lainkaan mm. haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Suosittelemme käyttämään asennuksessa valmisliimaamme.

Heritage-kokoelman on uudelleentulkinta historiallisista tapettikuoseista, joissa yhdistetään taitavasti Englannin ja Intian tyylien ominaispiirteitä aina 1800-luvulta 2000-luvulle. Arts & Crafts -tyylille ominaiset romanttiset ja herkät kukat ja linnut ovat saaneet rinnalleen modernimmat William Morrisin tyylin innoittamat rikkaita yksityiskohtia sisältäviä luontoaiheisia kuoseja. Mallistosta löytyy myös klassiset raidat ja niihin sointuvat yksiväriset kuosit. Heritage mallistossa on voimakkaita värejä, kuten sinistä, vihreää ja oranssia sekä lämpimiä ja pehmeitä sävyjä kuten beigeä ja harmaata.

Tapetti on valmistettu ympäristöä huomioiden. Sen biopohjaisten raaka-aine käyttö vähentää hiilidioksidipäästöjä 20% PVC-pohjaisiin pinnoitteisiin verrattuna. Tapetin valmistuksessa on ensisijaisista materiaaleista käytetty vähintään 50% puhtaasti ekologiasia komponentteja. Lisää aiheesta: Zero.

Tutustu ” Saatat myös pitää” kohdassa oleviin muihin saman sävyisiin ja saman kuosisiin tapetteihin. Huomioithan, että värisävyt saattavat vääristyä tietokoneen näytöllä.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Vihreä

Valmistaja

Marburg Wallcoverings

Kuosit ja pinnat

Kukat ja köynnökset

Tapetointiohje

Kuitu

Puhdistus

Pesunkestävä

Toimitusaika

2-3 viikkoa tai 5-7 arkipäivää

Valonkesto

Hyvä

Irrotus

Kokonaan irtoava

Teemat

Klassinen, Romanttinen, Vintage, Perinteinen

Tapettityyppi/ tuotetyyppi

Kuitutapetti (non-woven)

Liisteri

Seinään

Kohdistus

Tasakohdistus

Kohdistus cm

53

Yksikkö

rll

Rullan leveys

0.53

Rullan pituus

10.05

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heritage vihreä kukkaköynnös tapetti”

Saatat myös pitää...