Uutuus tapettimallisto Heritage

Uutuus tapettimallisto Heritage on saanut vaikutteita William Morrisin tyylisistä rikkaista ja luontoaiheisista kuoseista!

Heritage- tapettikokoelman on uudelleentulkinta historiallisista tapettikuoseista, joissa on taitavasti yhdistetty Englannin ja Intian tyylien ominaispiirteitä aina 1800-luvulta 2000-luvulle. Arts & Crafts -tyylille ominaiset romanttiset ja herkät kukat sekä linnut ovat saaneet rinnalleen modernisoidut William Morrisin tyyliin innoittamat tapettikuosit. William Morrisin innoittamat rikkaat ja yksityiskohtaiset luontoaiheiset tapettikuosit.

Tapettimallistosta löydät myös klassiset raidat ja niihin sointuvat yksiväriset kuosit. Heritage mallistossa on voimakkaita värejä, kuten sinistä, vihreää ja oranssia sekä lämpimiä ja pehmeitä sävyjä kuten beigeä ja harmaata.

Tapetit ovat pintastruktuuriltaan sileitä ja kiiltoasteeltaan mattapintaisia. Heritage tapetit on valmistettu laadukkaasta kuidusta (non-woven tapettimateriaalista) ja tuotantoprosessissa on otettu huomioon ympäristö ja kestävä kehitys.

Tapettien valmistaja Marburg Wallcovering sitoutuu kestävään kehitykseen ja siitä syystä valmistusprosessissa käytetyt bio-pohjaiset raaka-aineet vähentävät hiilidioksidipäästöjä 20 % PVC-pohjaisiin pinnoitteisiin verrattuna. Tapetin valmistuksessa on ensisijaisista materiaaleista käytetty vähintään 50 % puhtaita ekologiasia komponentteja. Tapetit eivät sisällä raskasmetalleja, formaldehydiä, eikö pehmittimiä, ei VOC-päästöjä eli haihtuvia orgaanisia yhdisteitä: 100% luotettava käytettäväksi kotona. Tapetin valmistuksessa käytetyt musteet ovat vesipohjaisia. Lue lisää aiheesta Zero by Marburg.

Uutuus tapettimallisto Heritage on saanut vaikutteita William Morrisin tyylisistä rikkaista ja luontoaiheisista kuoseista. Löydät mallistosta alkuperäisen Willow Bough by William Morris (1834-1896) tapettikuosin.

Heritage metsäaiheinen puukuvioinen tapetti

Löydät mallistosta upean utuisen metsäaiheisen tapetin. Tapetit ovat pintastruktuuriltaan sileitä ja kiiltoasteeltaan mattoja.

Kuosia on saatavilla maanläheisissä sävyissä; harmahtavan vihreä, harmaa ja beige sekä värikkäät kaksi kuosia, jotka luovat upean mystisen tunnelman huoneeseen.

Tutustu lisää kuosiin klikkaamalla kuvia

Heritage lintu ja ornamenttitapetti

Heritage lintu ja ornamenttitapettia on saatavilla kolmessa erilaisissa syvissä ja harmonisissa sävyissä. Löydät kuvioinnista eri sävyisiä kasveja ja lintuja, jotka muodostavat ornamenttikuvion seinälle. Tapetit ovat pintastruktuuriltaan sileä ja kiiltoasteeltaan mattapintaisia ja ne on valmistettu laadukkaasta kuidusta.

Tutustu kuoseihin lisää klikkaamalla kuvia

Heritage Ornamenttitapetti

Klassinen ornamenttitapetti, jossa upean harmonian luovat ornamenttikuvioinnin lisäksi hennot linnut. Heritage ornamenttitapetit ovat vintagehenkisiä ja luovat historiallisen ja ajattoman tunnelman kotiin kaksiväri yhdistelmällään.

Kuosia on saatavilla viidessä eri sävyssä.

Tutustu kuoseihin klikkaamalla kuvia.

Heritage kukkaköynnöstapetti

Heritage kukkaköynnös tapettikuosi on kaunis klassinen tapetti, jossa on raikkaissa, mutta utuisissa sävyissä lehtiä ja kukkakuvioita.  Tapetit ovat pintastruktuuriltaan sileitä ja kiiltoasteeltaan mattoja. 

Tutustu lisää klikkaamalla kuvia

Heritage lehtiköynnöstapetti

Heritage lehtiköynnöstapetti on alkuperältään Willow Bough by William Morris (1834-1896) tapettikuosi.

Heritage on saanut vaikutteita William Morrisin tyylisistä rikkaista ja luontoaiheisista kuoseista. Heritage lehtiköynnöstapettia on saatavilla upeissa viidessä eri sävyssä.

Tutustu upeaan kuosiin lisää alla olevista kuvista

Heritage klassinen raitatapetti

Klassinen raitatapetti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi eteistilaan tai vaikka makuuhuoneeseen luomaan harmoniaa ja tasapainoa. Heritage raitatapetti on klassisen sisustajan valinta. Tapetit ovat pintastruktuuriltaan sileitä ja kiiltoasteeltaan mattoja.

Tutustu upeaan kuosiin lisää alla olevista kuvista

Heritage yksiväriset tapetit

Löydät Heritage tapeteista myös upeat yksiväriset tapetit, jotka soveltuvat erinomaisesti kuositapettien kaveriksi tai yksinään seinälle luomaan harmonisen tunnelman. Yksivärisissä tapeteissa on tekstiilikuosimainen kuviointi, joka luo erilaista ulottuvuutta seinälle ja luo harmoonisen tunnelman.