Tapetointiohjeet

Täältä löydät tapetointi- ja asennusohjeet edustamillemme tapeteille ja muille tuotteille. Lisäksi jälleenmyyjillemme löytyy palautuslomake, joka on liitettävä mukaan palautettaviin lähetyksiin.

Dimex välitilatarrat

ENNEN ASENNUSTA

Tarkista, että sinulta löytyvät tarvittavat tarvikkeet asennuksen loppuunsaattamiseksi.

Tarvitset tapetointilastan, mattopuukon, mitan ja suihkepullon sekä kynän.

Varmista, että pinta on puhdas, kuiva, tasainen, kiinteä ja normaalin imukykyinen.

Jos tuotteestamme on huomautettavaa, meihin tulee ottaa yhteyttä ennen asennusta.

OHJEET

1. Esivalmistelu

Tasoita kaikki seinän kohoumat ja täytä halkeamat. Vanhat tapetit tulee poistaa kokonaan ja öljypohjainen maali tulee pestä himmeäksi maalipesulla tai karhentaa hiekkapaperilla.

2. Valmistelu

Mittaa ja merkitse asennettavalle pinnalle kohdat, johon tarra kiinnitetään. Suihkuta esivalmistellulle seinälle mietoa saippuavettä tasaisesti tartuntapinnan aikaansaamiseksi.

3. Kiinnitys

Aloita asennus tarran ulkoreunasta.  Poista suojapaperia n. 10 cm tarran yläosasta ja aseta tarra seinälle. Asenna tarra lastalla kiinni seinään pieni määrä kerrallaan. Jatka asennusta poistamalla suojapaperia aina n. 10 cm kerrallaan ja jatka tarran kiinnittämistä ja tasoittamista pinnalle niin kauan kuin tarra on asennettu. Jos asetat tarran vinoon, irrota tarra seinästä ja tee aikaisemmat työvaiheet uudelleen.

Tarra kiinnitetään reunasta reunaan menetelmällä eikä vuotia tule asentaa päällekkäin. Mahdolliset rypyt ja ilmakuplat tasoitetaan kevyesti lastalla keskeltä ulospäin. Jos et saa ilmakuplia pois, vedä tarra pois seinästä ja kiinnitä uudelleen sekä toista aikaisemmat työvaiheet.

4. Viimeistely

Kun tarra on kiinnitetty pintaan, leikkaa ylimääräiset osat pois ja tasoita pinta vielä kerran.