Tapetointiohjeet

Täältä löydät tapetointi- ja asennusohjeet edustamillemme tapeteille ja muille tuotteille. Lisäksi jälleenmyyjillemme löytyy palautuslomake, joka on liitettävä mukaan palautettaviin lähetyksiin.

Idealdecor Door Mural ovikuva ja Giant Art -juliste

Ohjeet

 1. Seinän esivalmistelu
  Varmista, että tapetoitava pinta on puhdas, kuiva, tasainen, kiinteä ja normaalin imukykyinen. Pohjamaalaa pinnat ennen tapetointia.
 2. Kiinnityksen esivalmistelu
  Levitä ovikuva/juliste lattialle seinän eteen ja tarkista, että kuviot täsmäävät. Vertaa ovikuvan/julisteen kokoa oveen/seinään. Keskitä kuva keskelle ovea/seinää apuviivoja hyväksikäyttäen.
 3. Liisterin levitys
  Kiinnitä ovikuva/juliste selluloosapohjaisella jauheliisterillä (Pride fototapetti- ja julisteliisteri). Älä käytä valmisliimaa tai –liisteriä. Levitä liisteri ovikuvaan/julisteeseen kauttaaltaan. Älä taita ovikuvaa/julistetta, koska niitä ei ole mahdollista enää erottaa toisistaan.
 4. Tapetointi
  Aseta ovikuva/juliste heti seinälle käyttäen apuna pehmeää muovilastaa tai tapettiharjaa, vettymisaikaa ei tarvita. Pienet kuplat häviävät kun ovikuva/juliste kuivuu. Tapetoi ensin yläosa. Aloittamalla vasemmasta reunasta ja tapetoi alaosa samassa järjestyksessä. Palat asennetaan puskusaumaan.

Tärkeää huomioida

 • Anna ovikuvan/julisteen kuivua huoneenlämmössä, noin 20 °C:ssa. Jos tapetointi suoritetaan talvella, huone tulee lämmittää ja ikkuna sulkea vedon välttämiseksi.
 • Säilytä tuote lasten ulottumattomissa.
 • Pienet värierot saattavat olla mahdollisia tekniikasta johtuen. Jos tuotteestamme on silti jotakin huomautettavaa, meihin tulee ottaa yhteyttä ennen tapetoinnin suorittamista.

 

Vinkki! Julistetta ei tarvitse välttämättä kiinnittää liisterillä suoraan seinään. Helppo tapa on myös laittaa se kehyksiin tai kiinnittää sopivalle levylle ja ripustaa kuva seinälle.

Ovi